Beauty

ZARA LARSSON X CLINIQUE

Nøj hvor blev jeg bare glad, da jeg hørte om denne nyhed. Zara Larsson lancerer nemlig en læbestiftkollektion for Clinique! Ovenikøbet har Clinique lanceret en hel ny hjemmeside til denne kollektion, og den er sååå fed! I kan klikke ind på den her. Der er 4 forskellige looks, fremført 4 forskellige musikvideoer. Jeg er solgt! Alle farver er så fine, specielt Cherry Pop, men også Bubblegum Pop er mine favoritter!

Som nogle af jer nok ved, er jeg en kæmpe fan af Clinique, hvilket man helt sikkert også kan se når man ser min hudpleje- og makeuprutine, haha! Og jeg kan specielt godt lide denne kollektionen fordi, at der er til alles stil, men alligevel ikke tusind varianter der ligner hinanden, så man har svært ved at vælge! I forvejen laver Clinique helt fantastiske læbestifter og netop deres Pop Lip Colour and Primer vandt en pris til Elle Beauty Award 2016. Jeg ved ikke med jer, men jeg skal helt sikkert have en af Zara’s læbestifter, kollektionen er jo så sej og jeg er en kæmpe fan!

Hvilke er jeres favoritter og elsker i kollektionen ligeså meget som mig?

xoxo Ida Marie

 

Forrige indlæg Næste indlæg

Måske du også kan lide

1 kommentar

  • Svar Thea 24. februar 2016 at 13:29

    Åh, jeg kan slet ikke vælge en favorit, de er alle SÅ flotte! :)

    http://www.holathea.com

  • Svar