Beauty

REASONS TO PICK CLINIQUE

Clinique har altid været mit fortrukne mærke, og de formår hver gang at finde de rigtige produkter til en selv. I lørdags var jeg i Århus, og et besøg forbi Clinique. De er så søde, og man får som altid fantastisk service! I kan jo også altid smutte forbi deres hjemmeside her. Jeg er ovenikøbet så heldig, at jeg er kommet i praktik hos Clinique i København. Det er en kæmpe mulighed, jeg glæder mig sådan til at komme afsted.

  • Clinique skaber en serie kun til dig. Så døjer du ligesom mig med fedtet T-zone, men sart hud på kinderne, kan de sammensætte en serie, f.eks bruger jeg Anti blemish i T-zonen, og moisture surge gel på kinderne.
  • Det er et klinisk mærke. Så ingen grund til ikke at vælge Clinique :)
  • Clinique laver ikke kun fantastisk hudpleje, men derimod også det lækreste makeup!
  • Hvis du ligesom mig døjer med fedtet hud, har Clinique skabt en antiblemish pudder, concealer og foundation, som ikke indeholder olie og bekæmper bumser.
  • Der er altid en utrolig dygtig service! De har altid tid til en hudanalyse, og gør en masse ud af dit besøg. Har du endnu ikke besøgt Clinique, så kig forbi :)

xoxo

Forrige indlæg Næste indlæg

Måske du også kan lide

Ingen kommentarer

Svar