Fashion

POSTERS FROM DESENIO

Hej bloggen!

Jeg har netop modtaget disse flotte posters fra desenio. Jeg har længe manglet noget pynt på væggen og da jeg så disse var jeg solgt. Man kan købe tonsvis af forskellige plakater med enten guld, sølv, sort eller træ i ramme. I kan finde links til plakaterne i guld her https://desenio.dk/dk/artiklar/plakater-og-posters/guld-plakater/index.html” Jeg har valgt Prada plakaten som altid er en klassiker, men istedet i marmor og guld da den var utrolig flot og anderledes. Dertil valgte jeg en helt enkelt plakat med fjer, der komplimenterer den anden plakat virkelig godt. I kan finde Prada plakaten her og fjeren her. I skal dog huske at købe rammer dertil, hvis i ønsker det, ellers modtager i kun plakaterne. I kan finde alle deres fine plakater inde på deres hjemmeside https://desenio.dk/dk/artiklar/plakater-og-posters/index.html

Dette indlæg er sponsoreret

Xoxo Ida Marie

Forrige indlæg Næste indlæg

Måske du også kan lide

Ingen kommentarer

Svar