Lifestyle

MY LOVE

Jeg forelskede mig i Mads fordi, at han elskede mig når jeg ikke kunne elske mig selv. 

Mig og Mads har nu været sammen i lidt over et år. Jeg troede aldrig at jeg ville finde en der er så ens med mig og som elsker mig for lige den jeg er. Som jeg førhen har skrevet på bloggen, vil jeg så gerne lære at elske mig selv, og i dag skal i læse lidt om den største grund til at jeg har lært det, nemlig Mads.

Nogle gange kan det være svært at give slip på de ting man frygter, derfor er det rart at have en ved sin side, der altid ved lige hvordan man skal tackle alting. Ligemeget i hvilken situation, vil Mads gøre alt for mig. Mange spørger mig om det ikke er hårdt at have været sammen i så lang tid, og at være væk fra hinanden når man begge er på efterskole, men det er det ikke. Jeg elsker ham, vi klarer alt sammen og hver eneste dag er fantastisk med ham ved min side. Sammen med Mads er jeg altid den bedste udgave af mig selv. Hver dag forelsker jeg mig mere og mere i ham.

Mads er faktisk også temmelig romantisk, han sidder nok selv og griner imens han læser dette, men det er han. På vores årsdag gav han mig en bamse større end mig, han giver mig sin jakke når jeg fryser, han kommer og passer på mig når jeg er syg og ja så er han bare dejlig. Han er også en mega drillepind, min drillepind. Jeg er altid glad i hans selskab og når jeg er hos ham, ønsker jeg ikke at være noget andet sted.

Jeg elsker dig, dig og kun dig.

xoxo Ida Marie

Forrige indlæg Næste indlæg

Måske du også kan lide

Ingen kommentarer

Svar