Beauty

KEY TO: GLOWY SKIN

Sources: tumblr

tumblr_n6jfn2fopq1r61ws8o1_500

En sund livsstil er = sund og glødende hud, ligegyldigt hvor trist det end må være at vi så ikke kan proppe os med frituremad. De seneste to uger har jeg ændret min livsstil og levet sundt. Allerede nu kan jeg mærke en stor forvandling, derfor vil jeg dele nogle af de tips der hidtil har fungeret for mig og min hud. Det er bare på tide at indse at jo sundere vi spiser, jo mere stråler vores humør og hud. Så alt fra slik, sodavand mm. er slettet fra min kost, hvilket den fortsat vil forblive. Herunder finder i en liste af det der har virket overraskende godt for min hud og givet den en lækker glød. Hvis i også kunne tænke jer et indlæg om hvordan man får sundt og glødende hår, så smid endelig en kommentar!

tumblr_n8hsjns9eA1tto5hlo1_540 kopi

  • Detox vand er en stor favorit hos mig! Vand udrenser huden indefra, så hvis vand i længden føles kedeligt er detox vand fantastisk, specielt med citron.
  • Blåbær jeg har skrevet det før og vil gerne gøre det igen. Blåbær indeholder masser af antioxidanter, fjerner de små dun vi har i ansigtet og er også med til at fjerne akne ar.
  • Grøn te er super godt og sundt at drikke! Netop fordi at det udrenser huden, samtidig med at man taber sig ved indtagelse af 5 kopper dagligt, wuhu.
  • Advokado er så sundt! Den indeholder de sunde fedtstoffer og spiser man 1/2 dagligt udgør den altså mirakler for ens hud.
  • Kiwi er det sidste på min liste. Kiwi er en af de sundeste frugter der findes, så man kan altså sagtens tillade sig at spise 1 kiwi om dagen, der efterlader flotte resultater!

xoxo Ida Marie

Forrige indlæg Næste indlæg

Måske du også kan lide

Ingen kommentarer

Svar