Lifestyle

HAPPINESS TO ME

IMG_4343

Sæt dig tilbage og nyd et langt indlæg fra mit vedkommende. Jeg har i lang tid spekuleret over om jeg skulle poste dette indlæg, indtil jeg forleden blev spurgt, hvordan jeg altid kan være så glad, “Altså har du slet ikke nogle nedture?” Jo, det kan jeg da lige love jer for, men hvorfor spilde tiden på at gå og spille frøken gnavpot? Det ser jeg virkelig ingen grund, ihvertfald ingen god grund til. Lykke er for mig mange ting, men før man kan gøre andre glade, er det vigtigste, at man er glad for sig selv. Det har taget mig utrolig lang tid om at komme dertil. Jeg har altid tænkt på andre før mig selv, og har aldrig rigtig kunne acceptere mig selv sådan helt rigtigt. For mig er lykke mange ting såsom disse ting f.eks:

  • For mig er musik noget af det bedste i hele verden! Det kan skrue mit humør helt op, hvor jeg pludselig kan stå og danse i stuen, med et par bekymrende forældre angående hva pokker er der i vejen med hende?, men altså har man ikke lov til at være lidt crazy en gang imellem??
  • Selvom at en løbetur er helt forfærdelig undervejs, er følelsen bagefter helt fantastisk. Puha, så er det bare ud af døren og afsted!
  • Mads. Jep nu tænker i alle hva pokker, men en kæreste, bedsteven eller ens familie er de bedste til at bringe lykke ind i ens liv, ihvertfald i mit liv. Hold nu helt op, hvor har mit liv været fyldt med masser af latter og kærlighed siden Mads kom ind i mit liv.
  • En sund livsstil. Så klicheagtigt som det nu end kan lyde, gør det rent faktisk en ufattelig lykkelig. I stedet for at ligge hjemme i sengen fyldt med chokolade, får man altså meget mere energi af at spise sundt og komme udenfor. Men jeg vil nu også indrømme at alle har brug for chokolade en gang imellem! Altså det gør nu mig meget meget lykkelig!

For at blive lykkelig er mit bedste råd altså at være glad for en selv, man er perfekt som man er, og det skader nu ikke at stå foran spejlet en gang imellem og fortælle sig selv hvor lækker man egentlig er, selv Ole Henriksen kan ikke modstå denne fristelse jo!

Hvis i gerne vil læse flere personlige indlæg fra min side, så smid endelig en kommentar! Ellers husk at følg med på min instagram: idamhermann og min facebookside: byidam. 

 

xoxo Ida Marie

Forrige indlæg Næste indlæg

Måske du også kan lide

1 kommentar

  • Svar ∞∞∞∞∞∞∞∞ 13. februar 2016 at 18:12

    Det er så smukt skrevet, jeg ville ønske, at jeg kunne være lige så smuk et menneske som dig, men det kan vidst ikke lade sig gøre :)))
    Jeg vil helt klart gerne læse flere personlige indlæg :P

  • Svar