Beauty

CLINIQUE SMART AGE

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

www.clinique.dk

Hej bloggen!

I dag har jeg prøvet noget nyt med hensyn til mine billeder og jeg er helt vild med det, hvad synes i? Jeg er helt vild med Clinique som sagt, men i dag snakker jeg mere på de lidt ældres vegne. Min mor er vild med Clinique´s smart age, som forbygger rynker og glatter huden ud. Ikke fordi at hun er en rynket lille kone, haha, men huden kan altid godt trænge til at blive frisket op. Hun benytter sig både af deres treatment olie, eye treatment, repair serum og dag/nat creme. Jeg tror aldrig, at jeg ser en bums på den kvinde, og det må vi så takke Clinique for.

xoxo Ida Marie

Forrige indlæg Næste indlæg

Måske du også kan lide

1 kommentar

  • Svar http://hermanbdzghbctiq.snack.ws/ 2. juni 2017 at 19:25

    I wanted to thank you for this great read!!
    I definitely loved every bit of it. I have got you book marked to check out new stuff you post…

  • Svar