Beauty

CLINIQUE MOISTURE SURGE 72-HOUR

Clinique moisture surge 72-hour

Hej bloggen.

I dag vil jeg præsentere den nye Clinique Moisture Surge gel creme for jer, som jeg har været vild med på det sidste. Den er lanceret indenfor Moisture Surge serien, men har til formål, at være endnu mere fugtgivende. Derudover er den til alle hudtyper, hvilket de 2 andre cremer ikke er. Cremen indeholder aktivt aloevand, som fugter huden indefra. Jeg bruger den dagligt om morgenen, og min hud føles stadig fugtig om aftenen. Den er både 100% uparfumeret, parabenefri og oliefri. Førhen brugte jeg Clinique Moisture Surge extended relief, men denne er allerede blevet en favorit, da jeg elsker hvor fugtet min hud føles, samtidig med at den efterlader en dejlig glød. Den kan købes i Matas som er linket ovenover.

xoxo Ida Marie

 

Forrige indlæg

Måske du også kan lide

Ingen kommentarer

Svar